donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan Riel keert terug van Achilles'29 naar De Treffers

Van Riel keert terug van Achilles’29 naar De Treffers

Eef van Riel blijft komend seizoen in Groesbeek spelen, maar maakt wel de overstap van Achilles’29 naar De Treffers. Twee seizoenen geleden maakte hij juist de omgekeerde stap.

Vaste waarde in Topklasse

De voormalig speler van De Bataven kwam in 2012 bij De Treffers terecht. Drie seizoenen lang was hij een vaste waarde in de Topklasse Zondag. Van Riel had al bijgetekend, maar wel met een clausule dat hij kon overstappen naar een club in het profvoetbal. Toen Achilles’29 hem in het voorjaar van 2015 benaderde kon de middenvelder dan ook alsnog de overstap maken.

Derde nieuweling

Twee seizoenen speelde Van Riel in de Jupiler League en kwam tot 31 wedstrijden. Scoren deed hij twee keer. Dit voorjaar werd bekend dat zijn contract echter niet werd verlengd en meldde onder meer zijn oude club De Bataven zich. In de terugkeer naar Gendt had hij nog geen trek, maar een tweede verblijf op Zuid zal dus wel gaan gebeuren. “Ik heb nog veel contact met bijvoorbeeld Robin, Frenk, Niels, Coen en Jan-Willem. Ik heb een ontzettend goed gevoel gehouden bij De Treffers, dus je kunt wel zeggen dat ik heel blij ben dat ik terugkeer”, zegt Van Riel op de clubsite. Eerder werden Patrick Heesakkers en Tom Beissel al als nieuwelingen gepresenteerd.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD