maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan Oijen maakt verwachte keuze voor Rijnsburgse Boys

Van Oijen maakt verwachte keuze voor Rijnsburgse Boys

Donny van Oijen gaat zoals verwacht volgend seizoen aan de slag bij Rijnsburgse Boys. De aanvaller leverde een week geleden zijn doorlopende contract in bij Katwijk, doordat hij geen klik had met trainer Dick Schreuder. De 26-jarige sprak daarop afgelopen zaterdag al met Rijnsburg-trainer Pieter Mulders.

Spelplezier terugvinden

Meerdere clubs benaderden van Oijen, maar de knoop werd snel doorgehakt. “Ik wilde graag naar Rijnsburgse Boys; dat was mijn eerste keus”, zegt hij op de clubsite van de Uien. “Daar zitten jongen die ik ken en waar ik een klik mee heb, behalve Jongeneelen en Aalders ook bijvoorbeeld Goeman en Tillema; allemaal goede voetballers. Zo hoop ik het spelplezier terug te vinden dat ik de laatste tijd niet meer had. Je ziet het aan het aantal goals dat ik heb gemaakt. In mijn eerste jaren was dat veel meer dan de laatste paar seizoenen. Bij Katwijk was de klik er niet meer, hoe jammer dat ook is.”

Kampioen of bovenin meedoen

Het is nog afwachten op welk niveau Rijnsburgse Boys volgend jaar speelt. “Als het Tweede Divisie wordt, verwacht ik dat we bovenin kunnen meedraaien. Blijft het Derde Divisie, dan is het doel kampioen worden. Overal waar ik speel, wil ik meedoen om de prijzen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD