Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Van Oijen maakt verwachte keuze voor Rijnsburgse Boys

Van Oijen maakt verwachte keuze voor Rijnsburgse Boys

Donny van Oijen gaat zoals verwacht volgend seizoen aan de slag bij Rijnsburgse Boys. De aanvaller leverde een week geleden zijn doorlopende contract in bij Katwijk, doordat hij geen klik had met trainer Dick Schreuder. De 26-jarige sprak daarop afgelopen zaterdag al met Rijnsburg-trainer Pieter Mulders.

Spelplezier terugvinden

Meerdere clubs benaderden van Oijen, maar de knoop werd snel doorgehakt. “Ik wilde graag naar Rijnsburgse Boys; dat was mijn eerste keus”, zegt hij op de clubsite van de Uien. “Daar zitten jongen die ik ken en waar ik een klik mee heb, behalve Jongeneelen en Aalders ook bijvoorbeeld Goeman en Tillema; allemaal goede voetballers. Zo hoop ik het spelplezier terug te vinden dat ik de laatste tijd niet meer had. Je ziet het aan het aantal goals dat ik heb gemaakt. In mijn eerste jaren was dat veel meer dan de laatste paar seizoenen. Bij Katwijk was de klik er niet meer, hoe jammer dat ook is.”

Kampioen of bovenin meedoen

Het is nog afwachten op welk niveau Rijnsburgse Boys volgend jaar speelt. “Als het Tweede Divisie wordt, verwacht ik dat we bovenin kunnen meedraaien. Blijft het Derde Divisie, dan is het doel kampioen worden. Overal waar ik speel, wil ik meedoen om de prijzen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag