zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie Zaterdag'Van Oijen in gesprek met Rijnsburgse Boys'

‘Van Oijen in gesprek met Rijnsburgse Boys’

Donny van Oijen gaat komend seizoen mogelijk aan de slag bij Rijnsburgse Boys. De aanvaller stapte deze week op bij Katwijk en werd daarop al snel benaderd door diverse clubs. Daarbij dus ook de Uien en inmiddels heeft hij een gesprek achter de rug met trainer Pieter Mulders (zie foto hieronder).

Gebotst met Schreuder

Van Ooijen speelde liefst zeven seizoenen op De Krom, maar deze week kwam plotseling het bericht naar buiten dat hij een week voor het einde van het seizoen zijn spullen had ingeleverd. Tegenover het Leidsch Dagblad gaf de aanvaller te kennen dat de klik er nooit is geweest met trainer Dick Schreuder. “Ik voel altijd spanning als ik met hem ben. Het is de eerste trainer bij wie ik dat heb.” Maandag was voor Van Oijen de maat vol en besloot hij het verzoek in te dienen zijn doorlopende contract te verscheuren.Veel mooie clubsKatwijk werkte mee, waarop de telefoon roodgloeiend stond in huize Van Oijen. “Ik ben heel veel gebeld. Niet normaal. Er zitten heel mooie clubs bij.” Nu blijkt dat daar onder meer Rijnsburgse Boys bij zit, waar de aanvaller nu al een gesprek mee heeft gehad (zie foto). Bij de Uien zou hij worden herenigd met zijn aanvalsmaat Jeffrey Jongeneelen, die nadat hij eveneens was gebotst met Schreuder afgelopen zomer al vertrek naar De Middelmors.
Mulders en Van Oijen in gesprek:

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD