Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

‘Van Oijen in gesprek met Rijnsburgse Boys’

‘Van Oijen in gesprek met Rijnsburgse Boys’

Donny van Oijen gaat komend seizoen mogelijk aan de slag bij Rijnsburgse Boys. De aanvaller stapte deze week op bij Katwijk en werd daarop al snel benaderd door diverse clubs. Daarbij dus ook de Uien en inmiddels heeft hij een gesprek achter de rug met trainer Pieter Mulders (zie foto hieronder).

Gebotst met Schreuder

Van Ooijen speelde liefst zeven seizoenen op De Krom, maar deze week kwam plotseling het bericht naar buiten dat hij een week voor het einde van het seizoen zijn spullen had ingeleverd. Tegenover het Leidsch Dagblad gaf de aanvaller te kennen dat de klik er nooit is geweest met trainer Dick Schreuder. “Ik voel altijd spanning als ik met hem ben. Het is de eerste trainer bij wie ik dat heb.” Maandag was voor Van Oijen de maat vol en besloot hij het verzoek in te dienen zijn doorlopende contract te verscheuren.Veel mooie clubsKatwijk werkte mee, waarop de telefoon roodgloeiend stond in huize Van Oijen. “Ik ben heel veel gebeld. Niet normaal. Er zitten heel mooie clubs bij.” Nu blijkt dat daar onder meer Rijnsburgse Boys bij zit, waar de aanvaller nu al een gesprek mee heeft gehad (zie foto). Bij de Uien zou hij worden herenigd met zijn aanvalsmaat Jeffrey Jongeneelen, die nadat hij eveneens was gebotst met Schreuder afgelopen zomer al vertrek naar De Middelmors.
Mulders en Van Oijen in gesprek:

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag