Volg ons
Jeffrey van Nuland Kozakken Boys

Tweede Divisie

Van Nuland na scheurtje in buikspier terug

Van Nuland na scheurtje in buikspier terug

Jeffrey van Nuland kan eindelijk weer van waarde zijn voor Kozakken Boys. De verdedigend ingestelde middenvelder kon door twee blessures lange tijd niet spelen. Tegen Ajax en Jong Vitesse stond hij weer in het veld.

Scheurtje in buikspier

De eerste weken van het seizoen speelde de 25-jarige van Helmond Sport overgekomen middenvelder volop, maar het ging al snel mis. “Het is best een vervelende situatie voor mij en Kozakken Boys geweest. Ik heb mij op 3 september in de wedstrijd tegen TEC geforceerd. De pijn in mijn buikstreek was toen bijna ondraaglijk. Ik vond echter dat ik niet van het veld kon stappen, omdat voor rust Berry Powel en Ahmad Mendes Moreira al waren uitgevallen. Ook Pires Tavares had toen wat pijntjes. Later bleek dat er een scheurtje in mijn buikspier zat”, zo vertelt Van Nuland in Het Kontakt editie Land van Heusden en Altena.

Jong FC Twente wacht

Toen Van Nuland weer aan zijn rentree dacht kwam er een voetblessure overheen. Inmiddels is de voormalig speler van RKC, Willem II en Helmond Sport dus weer fit en hoopt de komende weken zijn basisplaats definitief veilig te stellen. Dat zal komend weekend het geval moeten zijn tegen Jong FC Twente. “Ik verwacht dat wij met name fysiek wat sterker dan Jong Twente zullen zijn. Op basis daarvan en ons voetballend vermogen moeten wij kunnen winnen.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie