zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan Nuland na scheurtje in buikspier terug

Van Nuland na scheurtje in buikspier terug

Jeffrey van Nuland kan eindelijk weer van waarde zijn voor Kozakken Boys. De verdedigend ingestelde middenvelder kon door twee blessures lange tijd niet spelen. Tegen Ajax en Jong Vitesse stond hij weer in het veld.

Scheurtje in buikspier

De eerste weken van het seizoen speelde de 25-jarige van Helmond Sport overgekomen middenvelder volop, maar het ging al snel mis. “Het is best een vervelende situatie voor mij en Kozakken Boys geweest. Ik heb mij op 3 september in de wedstrijd tegen TEC geforceerd. De pijn in mijn buikstreek was toen bijna ondraaglijk. Ik vond echter dat ik niet van het veld kon stappen, omdat voor rust Berry Powel en Ahmad Mendes Moreira al waren uitgevallen. Ook Pires Tavares had toen wat pijntjes. Later bleek dat er een scheurtje in mijn buikspier zat”, zo vertelt Van Nuland in Het Kontakt editie Land van Heusden en Altena.

Jong FC Twente wacht

Toen Van Nuland weer aan zijn rentree dacht kwam er een voetblessure overheen. Inmiddels is de voormalig speler van RKC, Willem II en Helmond Sport dus weer fit en hoopt de komende weken zijn basisplaats definitief veilig te stellen. Dat zal komend weekend het geval moeten zijn tegen Jong FC Twente. “Ik verwacht dat wij met name fysiek wat sterker dan Jong Twente zullen zijn. Op basis daarvan en ons voetballend vermogen moeten wij kunnen winnen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD