maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysVan Nieuwkoop verlengt bij Rijnsburgse Boys

Van Nieuwkoop verlengt bij Rijnsburgse Boys

Richard van Nieuwkoop (30) speelt ook volgend seizoen voor Rijnsburgse Boys. De ervaren sluitpost verlengde zijn contract met één seizoen en gaat daarmee volgend jaar zijn negende jaar bij de Uien in.

Vroeger trainen
,,Ik ben blij met de contractverlenging”, reageert Van Nieuwkoop op de clubsite. ,,Ik heb lang getwijfeld of ik door zou gaan, maar na goede gesprekken met de trainer, keeperstrainer Hans Schot en Gerrit Paauw en Dennis-Jan Mieras van de technische commissie heb ik ja gezegd. Dat ik twijfelde komt vanwege mijn drukke baan en het feit dat we een kleintje krijgen. Daardoor wil ik wat vaker thuis zijn. Maar daarover konden we goede afspraken maken. Zo ga ik bijvoorbeeld op maandag vroeger trainen met Hans Schot.”

Carrière
Van Nieuwkoop maakt sinds het seizoen 2009-2010 deel uit van de selectie van Rijnsburg. De doelman verdedigde verder het doel van ADO Den Haag en TONEGIDO en doorliep de jeugdopleiding van Ajax.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD