Volg ons

Eerste Divisie

Van Moorsel: ‘Op dit scenario hoop je als je invalt’

Van Moorsel: ‘Op dit scenario hoop je als je invalt’

Paco van Moorsel haakte pas op de valreep van de voorbereiding aan bij Go Ahead Eagles, maar lijkt zich snel aan te passen. Tegen NEC was hij als invaller zeer belangrijk.

,,Op dit scenario hoop je als je invalt. Dan wil je belangrijk zijn voor het team. Als dat dan lukt met een doelpunt is dat lekker”, vertelt Van Moorsel na afloop aan RTV Oost. ,,Zeker op basis van de eerste helft is een punt meer dan verdiend. We hebben genoeg kansen gecreëerd. NEC maakt uit het niets de 1-0 en in de tweede helft ging het wat meer op en neer. 1-1 is zeker een terechte uitslag.”

Voorlopig accepteert Van Moorsel de situatie waarin hij met invalbeurten zijn kwaliteiten moet tonen: ,,Tuurlijk wil je spelen en belangrijk zijn voor het team. Maar we doen het hartstikke goed. Aan mij de taak om dit soort invalbeurten op de mat te leggen. Dan kan ik hopen op meer. We hebben een geweldige groep en kunnen er een mooi seizoen van maken.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie