woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapVan Mieghem wint met De Graafschap: 'We hadden het de laatste weken...

Van Mieghem wint met De Graafschap: ‘We hadden het de laatste weken lastig’

Daryl van Mieghem stapte vrijdagavond met een goed gevoel de bus in van Helmond terug naar Doetinchem. De buitenspeler van De Graafschap boekte met zijn ploeg eindelijk weer eens een overwinning (0-2) en was verantwoordelijk voor de openingstreffer.

Tevreden
,,Maar we hebben ook heel weinig weggegeven. Zij speelden alleen maar de lange bal, dat maakt het wel moeilijk. Wat dat betreft kunnen we wel heel tevreden zijn”, aldus Van Mieghem tegenover Omroep Gelderland.

Publiek fluit

De Graafschap wist de juiste vorm in de afgelopen weken maar niet te pakken te krijgen, de ploeg liet tot aan de wedstrijd tegen Helmond Sport weinig goed voetbal zien. ,,Daar zit nog verbetering in, maar voor het vertrouwen is deze overwinning heel goed. We hadden het de laatste weken lastig en het publiek begon al te fluiten. Dan is het het beste om gewoon een lekkere overwinning te boeken.”

4-4-3
De ploeg uit Doetinchem speelde tegen Helmond Sport voor de eerste keer sinds lange tijd weer in het vertrouwde 4-3-3 systeem. ,,Maar dat maakt echt niks uit. Iedereen praat over systemen, maar we moeten gewoon goed voetballen. Het gaat om de intentie waarmee je speelt, iedereen moet gewoon zijn stinkende best doen, dan komt het resultaat vanzelf.”

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD