dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapVan Mieghem: 'Wij werken niet mee aan feestjes van andere ploegen'

Van Mieghem: ‘Wij werken niet mee aan feestjes van andere ploegen’

Fortuna Sittard had bij een goed resultaat op bezoek bij De Graafschap zicht op de periodetitel, maar daar wensten de Superboeren niet aan mee te werken.

Pot bier
De Graafschap leek extra gemotiveerd om het Limburgse feestje te verstieren: ,,Ben je gek, daar wil je niet aan meewerken als je thuis speelt. We gaan nu mooi omhoog. Het is hier feest boven en wij nemen ook een pot bier. Ik wens Fortuna heel veel succes. Echt een goede ploeg gezien en dat komt ook helemaal goed met ze”, stelt coach Henk de Jong tegenover Omroep Gelderland.

Baas op de Vijverberg
Ook doelpuntenmaker Van Mieghem proefde die extra motivatie, zei hij tegen De Gelderlander: ,,We waren aardig effectief vandaag, al hadden we na rust meer met de ruimte moeten doen. Heerlijk om na afloop de zege met al die fans te vieren. Dat Fortuna de periodetitel kon pakken, zorgde misschien nog wel voor meer motivatie bij ons. Wij werken niet mee aan feestjes van andere ploegen, wij willen op De Vijverberg de baas zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD