donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapVan Mieghem: 'We laten zien dat we mee kunnen doen in de...

Van Mieghem: ‘We laten zien dat we mee kunnen doen in de top van de Jupiler League’

De Graafschap liet vrijdagavond niets heel van Jong Ajax op sportpark De Toekomst in Amsterdam (0-5). Een van de uitblinkers aan de zijde van de ploeg uit Doetinchem was Daryl van Mieghem die constateerde dat zijn ploeg dit seizoen daadwerkelijk mee kan doen om de bovenste plaatsen in de competitie. 

Vol druk gezet
Het talententeam van Ajax kreeg geen grip op het ontketende De Graafschap. ,,We wilden Ajax niet laten voetballen. Je moet hier niet gaan inzakken, want dan kom je in een rondo terecht. Ik denk dat we het heel goed hebben gedaan. We hebben vol druk gezet op Ajax en hun de fouten laten maken. Daarvan hebben wij geprofiteerd”, aldus Van Mieghem op de officiële website van zijn werkgever.

Top Jupiler League
De Graafschap wist wederom een wedstrijd te winnen van een ploeg uit de top vijf, over twee weken staat de confrontatie met NEC op het programma. ,,We laten zien dat we mee kunnen doen in de top van de Jupiler League. Ik hoop dat we deze lijn door kunnen trekken. Over twee weken spelen we hopelijk in een uitverkocht huis tegen NEC. Dan kunnen we laten zien dat we echt gaan meedoen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD