Volg ons

Clubs

Van Mieghem opnieuw op huurbasis naar De Graafschap

Van Mieghem opnieuw op huurbasis naar De Graafschap

De Graafschap huurt Daryl van Mieghem komend seizoen opnieuw van Heracles Almelo. De 27-jarige aanvaller speelde afgelopen seizoen na de winterstop ook al op huurbasis voor de Superboeren.

Superboeren
Heracles wilde Van Mieghem in eerste instantie niet verhuren, maar dinsdag kwamen beide clubs toch tot overeenstemming. ,,Daryl wilde zelf ook graag nog een seizoen voor De Graafschap spelen”, aldus technisch manager Peter Hofstede van de Doetinchemse eerstedivisionist tegenover De Gelderlander.

Selectie rond
Met de komst van de vleugelspits heeft De Graafschap de selectie voor komend seizoen rond. Van Mieghem, opgeleid bij AFC, speelde eerder bij Telstar en Excelsior.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Clubs