dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan Leijenhorst: "Echt schandalig dit en niet voor het eerst"

Van Leijenhorst: “Echt schandalig dit en niet voor het eerst”

IJsselmeervogels-verdediger Marciano van Leijenhorst hoopt dat de Rooien snel verbetering gaan tonen bij spelhervattingen, anders kan de vurig begeerde titel wel eens een onmogelijke wens worden.

Al eerder over gesproken

De 23-jarige verdediger was na afloop van de 4-3 nederlaag tegen Rijnsburgse Boys kritisch: “Echt schandalig dit. Het zegt heel veel dat we weer vier tegendoelpunten moeten incasseren uit dode spelsituaties. Dat is niet voor het eerst dit seizoen. We hebben daar eerder al over gesproken met z’n allen en afspraken gemaakt, maar blijkbaar heeft het niet geholpen. We durven niet vooruit te stappen, dat is een teken van angst.”

Het is gewoon heel simpel

Vogels had Rijnsburg in de wachtkamer kunnen zetten, maar het tegendeel gebeurde. “Scheveningen komt over ons heen en ook FC Lisse blijft zo meedoen. Maar het is gewoon heel simpel. Als je kampioen wil worden, moet je niet zo spelen want dan verdien je het ook gewoon niet”, nam hij geen blad voor de mond tegenover TweedeDivisie.org

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD