Volg ons
Rijnsburgse Boys IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Van Leijenhorst: “Echt schandalig dit en niet voor het eerst”

Van Leijenhorst: “Echt schandalig dit en niet voor het eerst”

IJsselmeervogels-verdediger Marciano van Leijenhorst hoopt dat de Rooien snel verbetering gaan tonen bij spelhervattingen, anders kan de vurig begeerde titel wel eens een onmogelijke wens worden.

Al eerder over gesproken

De 23-jarige verdediger was na afloop van de 4-3 nederlaag tegen Rijnsburgse Boys kritisch: “Echt schandalig dit. Het zegt heel veel dat we weer vier tegendoelpunten moeten incasseren uit dode spelsituaties. Dat is niet voor het eerst dit seizoen. We hebben daar eerder al over gesproken met z’n allen en afspraken gemaakt, maar blijkbaar heeft het niet geholpen. We durven niet vooruit te stappen, dat is een teken van angst.”

Het is gewoon heel simpel

Vogels had Rijnsburg in de wachtkamer kunnen zetten, maar het tegendeel gebeurde. “Scheveningen komt over ons heen en ook FC Lisse blijft zo meedoen. Maar het is gewoon heel simpel. Als je kampioen wil worden, moet je niet zo spelen want dan verdien je het ook gewoon niet”, nam hij geen blad voor de mond tegenover TweedeDivisie.org

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag