Volg ons
Wilfred van Leeuwen VVSB

Tweede Divisie

Van Leeuwen: “Wij straalden uit dat we op schoolreisje waren”

Van Leeuwen: “Wij straalden uit dat we op schoolreisje waren”

Wilfred van Leeuwen was na afloop van de ontmoeting tussen VV UNA en VVSB niet mals voor zijn eigen ploeg. De trainer van de bezoekende ploeg was in gesprek met FOX Sports absoluut niet te spreken over wat zijn team had laten zien. Daarnaast had hij lovende woorden over voor de tegenpartij.

Eigen schuld

Van Leeuwen weet de nederlaag vooral aan zijn eigen team. “Aan onszelf en ook een gedeelte aan UNA, die toch wel vrij vroeg druk zette. Dat deden ze goed, ze zaten er bovenop. Die straalden uit dat ze wilden winnen en wij straalden uit dat we op schoolreisje waren”, klonken de woorden van Van Leeuwen. “Wij hebben geen moment aanspraak mogen maken op iets van een punt.”

Best of the rest

VVSB kan nog altijd best of the rest worden. “Wij denken altijd wedstrijd voor wedstrijd. Die tweede plek… In verliespunten staan we daar nog steeds. Maar goed, het zijn de kleine dingetjes die het verschil maken. Het is een lang seizoen, maar dat mag geen excuus zijn. Het gaat om de intentie waarmee wij het veld instapten en dat was vandaag niet goed.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie