maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan Leeuwen: "Wij straalden uit dat we op schoolreisje waren"

Van Leeuwen: “Wij straalden uit dat we op schoolreisje waren”

Wilfred van Leeuwen was na afloop van de ontmoeting tussen VV UNA en VVSB niet mals voor zijn eigen ploeg. De trainer van de bezoekende ploeg was in gesprek met FOX Sports absoluut niet te spreken over wat zijn team had laten zien. Daarnaast had hij lovende woorden over voor de tegenpartij.

Eigen schuld

Van Leeuwen weet de nederlaag vooral aan zijn eigen team. “Aan onszelf en ook een gedeelte aan UNA, die toch wel vrij vroeg druk zette. Dat deden ze goed, ze zaten er bovenop. Die straalden uit dat ze wilden winnen en wij straalden uit dat we op schoolreisje waren”, klonken de woorden van Van Leeuwen. “Wij hebben geen moment aanspraak mogen maken op iets van een punt.”

Best of the rest

VVSB kan nog altijd best of the rest worden. “Wij denken altijd wedstrijd voor wedstrijd. Die tweede plek… In verliespunten staan we daar nog steeds. Maar goed, het zijn de kleine dingetjes die het verschil maken. Het is een lang seizoen, maar dat mag geen excuus zijn. Het gaat om de intentie waarmee wij het veld instapten en dat was vandaag niet goed.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD