Volg ons

Rijnsburgse Boys

Van Leeuwen: ‘Proberen binnen twee jaar in top 3 te spelen met Rijnsburgse Boys’

Van Leeuwen: ‘Proberen binnen twee jaar in top 3 te spelen met Rijnsburgse Boys’

Wilfred van Leeuwen, aankomend trainer van Rijnsburgse Boys, hoopt in de komende twee jaar met Rijnsburgse Boys in de top 3 van de Tweede Divisie te spelen. Dat zegt de Hagenaar in de Voetbaltafel van RTV Katwijk.

De vroegtijdig bij FC Eindhoven vertrokken oefenmeester gaf bovendien toelichting op de gehaalde aanwinsten: ,,We hebben de filosofie van de club en mijn visie, wat leidt tot een bepaalde speelwijze. Daar hebben we vervolgens goede spelers bij gezocht. Ik ben geen trainer die zich iedere week aanpast aan een tegenstander, dan weer met twee en dan weer met drie spitsen, maar hou graag vast aan een eigen speelwijze.”

,,Ik heb ook liever jonge spelers die zich kunnen ontwikkelen en waar we even mee vooruit kunnen dan een oudere speler met twintig jaar betaald voetbal ervaring die van zeven keer trainen naar drie keer trainen gaat en dus plotseling in veel minder tijd zijn niveau moet vasthouden.”

Bekijk de zeer boeiende uitzending van RTV Katwijk met Wilfred van Leeuwen en Leidsch Dagblad-journalist Hielke Biemond hierboven. Daarin wordt ook gesproken over de situatie van Dirk Kuyt en Yordi Teijsse bij Quick Boys en stilgestaan bij het overlijden van Katwijk-teammanager Sander Molenaar.

Discussieer mee!

Meer over Rijnsburgse Boys