Volg ons
Wilfred van Leeuwen VVSB

Tweede Divisie

Van Leeuwen plakt er nog een jaar aan vast bij VVSB

Van Leeuwen plakt er nog een jaar aan vast bij VVSB

Wilfred van Leeuwen gaat komende zomer zijn vijfde seizoen in als hoofdtrainer van VVSB. De bekendmaking van de contractverlenging komt een dag nadat er een koerswijziging binnen de club is aangekondigd. Het tweede elftal zal namelijk worden opgedoekt en het eerste zaterdagelftal wordt het opleidingsteam.

Verbeterpunten blootgelegd

Dit heeft gevolgen voor de selectie van Van Leeuwen. “In de nieuwe opzet van een kleinere selectie zien beiden veel uitdaging en enthousiasme om de ingeslagen weg te vervolgen. Met VVSB bouwen we graag verder aan de stapsgewijze groei die de laatste jaren ons heeft gekenmerkt. De eerste ervaringen in de Tweede Divisie zijn positief, maar het niveau en de intensiteit in het aantal wedstrijden leggen ook verbeterpunten bloot. Dat betekent dat we in de staf en de faciliteiten ruimte zien om de lat weer hoger te leggen en hongerig zijn om de prestatiecurve blijvend te beïnvloeden.”

Telkens stap voorwaarts gemaakt

Na een aantal roerige jaren waarin telkens met moeite werd overleefd in de Topklasse Zondag stapte Van Leeuwen in. Twee keer een derde plaats en een vijfde plaats (goed voor promotie naar de Tweede Divisie) was al een grote stap voorwaarts. Daarnaast wist VVSB vorig seizoen de halve finale van de KNVB Beker te bereiken. In de Tweede Divisie staat de ploeg voorlopig achtste.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie