Volg ons

Rijnsburgse Boys

Van Leeuwen baalt van nederlaag: ‘We zijn niet kiekeboe gespeeld’

Van Leeuwen baalt van nederlaag: ‘We zijn niet kiekeboe gespeeld’

Rijnsburgse Boys stelde voor eigen publiek én de camera’s van FOX Sports teleur door met 1-3 te verliezen van Kozakken Boys. Trainer Wilfred van Leeuwen baalde logischerwijs.

,,We spelen een te laag tempo om hun verdedigende speelwijze kapot te kunnen spelen”, analyseerde de oefenmeester in gesprek met Omroep West. ,,Tot die penalty creëren zij niks, creëren wij niks. Dat is op zich niet erg, want je weet dat in de tweede helft over het algemeen een wedstrijd beslist wordt. Maar als je dan kinderlijk een penalty weggeeft en een ingestudeerde corner van Kozakken Boys waarvan we wisten dat hij zou gaan komen, dan is het snel gebeurd.”

Van Leeuwen vond de nederlaag vooral onnodig: ,,Als je tegen een topelftal speelt en je wordt helemaal kiekeboe gespeeld en je verliest met 3-1 dan vind ik dat niet erg.” Tegen de Werkendammers was dat echter niet het geval. ,,Het geeft ook niet, het is de vierde wedstrijd en nog dertig te gaan, maar we moeten ook niet in paniek raken of van de leg raken door een nederlaag, maar een aantal dingen moet gewoon beter.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Rijnsburgse Boys