Volg ons

Eerste Divisie

Van Iperen redt punt voor Telstar: ‘Lekker dat ik hem er in schoot’

Van Iperen redt punt voor Telstar: ‘Lekker dat ik hem er in schoot’

Telstar leek dinsdagavond af te stevenen op een nederlaag tegen het beloften team van AZ. In de blessuretijd bracht verdediger Donny van Iperen de eindstand echter alsnog op 2-2 waardoor De Witte Leeuwen met een terecht punt af konden reizen naar Velsen.

Lekker
” We doen het met z’n allen, alleen is het natuurlijk wel lekker dat ik hem er op het laatst nog in schoot”, aldus Van Iperen tegenover de camera van NH-nieuws.

Gemengde gevoelens
Telstar bleef dus ook de vierde wedstrijd van het seizoen ongeslagen Na afloop was echter de vraag of de ploeg nu tevreden moest zijn met een punt of ontevreden omdat er overduidelijk meer in zat voor Van Iperen en zijn ploeggenoten.  ,,Ik heb daar gemengde gevoelens over. Ik denk dat we genoeg kansen kregen om de 2-1 te maken, die maak je niet en zij maken uiteindelijk uit de counter de 2-1. Dan mogen we van geluk spreken dat we in de blessuretijd nog de gelijkmaker maken, maar ik had liever drie puntjes hier gehad.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie