woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieVan Iperen redt punt voor Telstar: 'Lekker dat ik hem er in...

Van Iperen redt punt voor Telstar: ‘Lekker dat ik hem er in schoot’

Telstar leek dinsdagavond af te stevenen op een nederlaag tegen het beloften team van AZ. In de blessuretijd bracht verdediger Donny van Iperen de eindstand echter alsnog op 2-2 waardoor De Witte Leeuwen met een terecht punt af konden reizen naar Velsen.

Lekker
” We doen het met z’n allen, alleen is het natuurlijk wel lekker dat ik hem er op het laatst nog in schoot”, aldus Van Iperen tegenover de camera van NH-nieuws.

Gemengde gevoelens
Telstar bleef dus ook de vierde wedstrijd van het seizoen ongeslagen Na afloop was echter de vraag of de ploeg nu tevreden moest zijn met een punt of ontevreden omdat er overduidelijk meer in zat voor Van Iperen en zijn ploeggenoten.  ,,Ik heb daar gemengde gevoelens over. Ik denk dat we genoeg kansen kregen om de 2-1 te maken, die maak je niet en zij maken uiteindelijk uit de counter de 2-1. Dan mogen we van geluk spreken dat we in de blessuretijd nog de gelijkmaker maken, maar ik had liever drie puntjes hier gehad.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD