zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan Ingen verruilt TEC in de zomer voor Kozakken Boys

Van Ingen verruilt TEC in de zomer voor Kozakken Boys

Sven van Ingen maakt na het seizoen 2016-2017 de overstap naar Kozakken Boys. De centrale verdediger verlaat TEC en tekent in Werkendam een contract voor twee seizoenen. Dat laat Kozakken Boys op de officiële website weten.

Eerste aanwinst

Van Ingen is voor Kozakken Boys de eerste aanwinst die is vastgelegd voor het volgende seizoen. Wel verlengde Kozakken Boys al de contracten van meerdere spelers, maar er werden nog geen voetballers van een andere club gecontracteerd. Van Ingen komt met TEC ook in de Tweede Divisie uit. Of de club uit Tiel ook volgend seizoen nog op het hoogste amateurniveau van Nederland uit mag komen is echter lang niet zeker. TEC bezet momenteel de voorlaatste plaats in de Tweede Divisie. Met de overstap naar de huidige nummer acht van de competitie lijkt Van Ingen zich in ieder geval te verzekeren van nog een paar jaar in de Tweede Divisie.

TEC

De boomlange verdediger staat al jaren onder contract bij TEC. In 2011 arriveerde hij in Tiel en maakte daar grote successen mee. Van Ingen profiteerde in 2012 met TEC naar de eerste klasse en ook in de jaren daarna werd er gepromoveerd, om dit seizoen uiteindelijk in de Tweede Divisie terecht te komen. Van Ingen is al jaren een vaste kracht bij TEC. Dit seizoen speelde hij zestien van de tot dusver gespeelde achttien competitiewedstrijden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD