maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan Hussen: 'Nog niet niveau gehaald dat ik nastreef'

Van Hussen: ‘Nog niet niveau gehaald dat ik nastreef’

Christiaan van Hussen hield gemengde gevoelens over aan afgelopen seizoen met IJsselmeervogels. De ijzervreter is vastbesloten om dit seizoen een basisplaats af te dwingen bij de Rooien: ,,Ik wil heel graag één van de twee controleurs worden”, zegt hij in het AD.

Fitter dan ooit
Terugkijkend op afgelopen seizoen is hij zelfkritisch: ,,Het kampioenschap was natuurlijk prachtig, maar ik heb hier nog niet het niveau gehaald dat ik nastreef.” Om dat wel te bereiken trainde hij de zomer door en is hij naar eigen zeggen nu fitter dan ooit.

Top 6
Veel wordt er in het voetbalbolwerk gesproken over de doelstelling van de club, die door de beleidsbepalers is bepaald op minimaal handhaving: ,,Het is inderdaad erg voorzichtig, al begrijp ik het wel”, zegt Van Hussen desgevraagd. Hij neemt daar echter geen genoegen mee. ,,Ik vind dat wij mee moeten doen in de top 6. (..) Qua middenveld, op basis van kwaliteit en in de breedte, behoren we tot de top 3 van de tweede divisie.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD