Volg ons

Derde Divisie

Van Hunenstijn: ‘We misten overtuiging en bereidheid’

Van Hunenstijn: ‘We misten overtuiging en bereidheid’

DVS ’33 liep zaterdag tegen ODIN ’59 zware averij op. De Ermeloërs verloren niet alleen met 1-3, maar raakten ook drie spelers kwijt.

Patron
Trainer Bert van Hunenstijn zag zowel Jorran van Santen als Niels Buijtenhuis per brancard afgevoerd worden. Bovendien kreeg Maurice de Ruiter vlak voor tijd een rode kaart na een onbesuisde tackle vol frustratie. ,,Niels werd vol in zijn rug gelopen en knalde daardoor tegen Haico op. Hij raakte een paar keer het bewustzijn kwijt en door het vele bloed in zijn gezicht zat de schrik er bij de spelers goed in. Niels is de patron van het elftal en was de eerste helft uitblinker. Hij is het cement van dit elftal en een populaire jongen in de groep”, keek Van Hunenstijn terug in De Stentor. De DVS-coach verbood vervolgens dat zijn spelers na afloop de pers te woord stonden. ,,Er ging van alles door de hoofden van de spelers. Die moeten nu even bij elkaar blijven.”

Mag ons niet overkomen
,,Dat we tegen goede teams goed kunnen voetballen weet ik nu wel. Tegen deze ploeg, die met zes man op lijn stond te verdedigen, werden andere elementen gevraagd”, constateerde Van Hunenstijn. ,,We misten overtuiging en bereidheid. Bepaalde spelers waren minder gretig. Dat mag ons niet overkomen als we in de top-vijf willen spelen. We leverden te weinig energie om druk op de bal te geven en bij de tegengoals werd er half verdedigd. De afspraken waren heel duidelijk. In balbezit vertraagden we, terwijl de kansen op een snelle omschakeling er wel lagen.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie