Volg ons
bert-van-hunenstijn-dvs33-ermelo

Derde Divisie Zaterdag

Van Hunenstijn naar DVS’33: “Dat ik dit graag wilde is geen geheim”

Van Hunenstijn naar DVS’33: “Dat ik dit graag wilde is geen geheim”

DVS’33 Ermelo heeft een nieuwe trainer gevonden in de persoon van Bert van Hunenstijn. Hij wordt volgend seizoen de opvolger van Roeland ten Berge, van wie verrassend afscheid wordt genomen. De resultaten onder Ten Berge zijn goed, met afgelopen weekend nog maar eens een zege op koploper FC Lisse, maar de technische commissie vond de resultaten te grillig en voldeed niet aan het verwachtingspatroon.

SDC Putten

Van Hunenstijn zal moeten proberen om volgend seizoen wel aan de verwachtingen te gaan voldoen. Met zijn aantrekken is een oude bekende in huis gehaald. De 48-jarige woont in Ermelo en kwam zowel in de jeugd als in het eerste elftal uit voor DVS’33. Ook kwam hij uit voor PEC Zwolle, FC Horst en EFC’58. Bij die laatste club begon hij ook als trainer, om via Zwart Wit’63 en Roda’46 uit te komen bij SDC Putten.

Nu voldoende bekwaam

Hij keert hij dus terug naar DVS’33, zo vertelt Van Hunenstijn. “Enkele weken geleden heb ik SDC aangegeven te stoppen. Na bijna vijf mooie seizoenen in Putten wilde ik een nieuwe uitdaging aangaan. Ik heb mijn vertrek bewust vroeg kenbaar gemaakt. Ik wilde de trainersmarkt laten weten dat ik beschikbaar ben. Toen DVS een paar weken later bekend maakte niet verder te gaan met Roeland ten Berge, heb ik gesolliciteerd. Ik ben zeer gedreven om succesvol te zijn met DVS. Ik ken de club en de mensen en de mensen kennen mij. Het is altijd mijn ambitie geweest om op het hoogste niveau trainer te zijn. En dat ik ook graag trainer van DVS’33 Ermelo zou zijn, is geen groot geheim. De afgelopen jaren heb ik mij op vele vlakken ontwikkeld. Pas ongeveer twee jaar geleden achtte ik mijzelf voldoende bekwaam en ervaren om een functie bij DVS in te kunnen vullen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag