maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan Heek: "Wat Jaap van Duijn doet is het allerlaagste"

Van Heek: “Wat Jaap van Duijn doet is het allerlaagste”

Na de nederlaag van FC Rijnvogels tegen Quick Boys ging het maar over één ding. De rode kaart van Jaap van Duijn en met name de reden waarom. De voormalig speler van Quick Boys spuugde naar Delano a Cohen en dat werd gezien door de scheidsrechter. Trainer Hein van Heek nam in duidelijke bewoordingen afstand van de actie van Van Duijn.

Heel stom dat je er op in gaat

“Ik ben heel teleurgesteld in Jaap van Duijn. We hebben de jongens gewaarschuwd. Delana a Cohen is een fantastische voetballer, maar ook iemand die tegenstanders uit de wedstrijd haalt door fel erop te zitten en te praten. Dan is het heel stom dat je op een intimidatie in gaat”, opent Van Heek tegenover Omroep West. Dat er gespuugd is door Van Duijn is voor de trainer de absolute druppel.

Distantieer ik me volledig van

“Wat Van Duijn doet is het allerlaagste dat je kunt doen. Je hebt natrappen, maar dit is het allerlaagste. Daar distantieer ik me volledig van.” Wel laat hij de deur op een kier. “We gaan zitten met Jaap en proberen het uit te praten. Daarna zien we wel verder. En hij krijgt een schorsing van de KNVB.” Over de wedstrijd zelf was hij ontevreden. “We begonnen slecht, alsof we te veel ontzag hadden voor Quick Boys. Na de 0-1 werd het wel iets feller, maar niet voldoende.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD