Volg ons
hein-van-heek-fc-rijnvogels-juichen

Derde Divisie Zaterdag

Van Heek: “Wat Jaap van Duijn doet is het allerlaagste”

Van Heek: “Wat Jaap van Duijn doet is het allerlaagste”

Na de nederlaag van FC Rijnvogels tegen Quick Boys ging het maar over één ding. De rode kaart van Jaap van Duijn en met name de reden waarom. De voormalig speler van Quick Boys spuugde naar Delano a Cohen en dat werd gezien door de scheidsrechter. Trainer Hein van Heek nam in duidelijke bewoordingen afstand van de actie van Van Duijn.

Heel stom dat je er op in gaat

“Ik ben heel teleurgesteld in Jaap van Duijn. We hebben de jongens gewaarschuwd. Delana a Cohen is een fantastische voetballer, maar ook iemand die tegenstanders uit de wedstrijd haalt door fel erop te zitten en te praten. Dan is het heel stom dat je op een intimidatie in gaat”, opent Van Heek tegenover Omroep West. Dat er gespuugd is door Van Duijn is voor de trainer de absolute druppel.

Distantieer ik me volledig van

“Wat Van Duijn doet is het allerlaagste dat je kunt doen. Je hebt natrappen, maar dit is het allerlaagste. Daar distantieer ik me volledig van.” Wel laat hij de deur op een kier. “We gaan zitten met Jaap en proberen het uit te praten. Daarna zien we wel verder. En hij krijgt een schorsing van de KNVB.” Over de wedstrijd zelf was hij ontevreden. “We begonnen slecht, alsof we te veel ontzag hadden voor Quick Boys. Na de 0-1 werd het wel iets feller, maar niet voldoende.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag