Volg ons
hein-van-heek-fc-rijnvogels-juichen

Derde Divisie Zaterdag

Van Heek: “Ik vond het geen rode kaart”

Van Heek: “Ik vond het geen rode kaart”

FC Rijnvogels is op bezoek bij Capelle met 3-2 onderuit gegaan. De bezoekende ploeg moest het duel met tien man eindigen nadat Bright Ampong een rode kaart had gekregen. Trainer Hein van Heek liet zich voor de camera’s van Omroep West uit over de actie.

Rood voor Bright

“Bright komt in een duel terecht, ze vallen allebei op de grond en of die jongen nou vasthoudt of niet, dan moet je opstaan en wegwezen. Maar ja, volgens mij gaf hij een heel klein tikje tegen zijn been en de scheidsrechter die voelde de wedstrijd wel goed aan door hem gelijk weg te sturen. Ik vond het geen rode kaart. Het was niet echt een onwijze schopbeweging. Een heel klein tikje. Je kan er rood voor geven en hij gaf hem”, vertelde een ietwat cynische Van Heek.

“Als hij naar de regels fluit, moet hij daar inderdaad rood voor geven. Maar er gebeurde wel meer in het veld, waar hij geen geel voor gaf. Dus ik heb zoiets van: Voel die wedstrijd aan en laat gewoon lekker door voetballen. Heerlijke wedstrijd met passie van twee kanten af, volgens mij was het een faire wedstrijd. Maar hij fluit volgens de regels en daar kunnen we niet tegenin, klaar.”

Het complete interview met Hein van Heek

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag