Volg ons

Eerste Divisie

Van Hanegem zegt niet direct ‘nee’ tegen FC Den Bosch

Van Hanegem zegt niet direct ‘nee’ tegen FC Den Bosch

Willem van Hanegem denkt serieus na over het verzoek om aan de slag te gaan als trainer bij FC Den Bosch. Dat meldt het Brabants Dagblad.

De 75-jarige oefenmeester is door Wim van der Horst en Bert Ruijs benaderd om het seizoen, inclusief play-offs, af te maken bij de ambitieuze club. FC Den Bosch stelde recentelijk Wil Boessen op non-actief nadat de resultaten sinds de winterstop dramatisch verliepen na een uitmuntende eerste seizoenshelft.

‘De Kromme’ was vrijdagavond aandachtig toeschouwer bij het uitduel van FC Den Bosch tegen Roda JC (0-2). Van Hanegem hield zich tegenover de krant op de vlakte: ,,Ik ben hier alleen om een wedstrijd te bekijken.” Het is onduidelijk wanneer Van Hanegem uitsluitsel geeft, zoals ook niet bekend is of er meer kandidaten zijn.

Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie