Volg ons

Eerste Divisie

Van Essen vertrekt bij Jong Vitesse en tekent bij De Treffers: ‘Het voelt in alles als een hele warme club’

Van Essen vertrekt bij Jong Vitesse en tekent bij De Treffers: ‘Het voelt in alles als een hele warme club’

De Treffers kan in het nieuwe seizoen een beroep doen op Bo van Essen. De twintigjarige buitenspeler komt over van Vitesse waar hij zijn wedstrijden speelde in het beloftenteam. Het nieuws over de transfer stond te lezen op de officiële website van de amateurclub.

Blessure
Van Essen speelde zijn eerste voetbalwedstrijden in de jeugd van Sc Westervoort. Hij vertrok later naar AVW’66 en werd daar ontdekt door Vitesse waar hij de jeugdopleiding doorliep en het wist te schoppen tot Jong Vitesse. In 2018 werd hij met het laatstgenoemde team kampioen van de Derde Divisie. Hij was dat seizoen goed voor negentien treffers. Het daaropvolgende seizoen liep hij een zware blessure op tijdens de training.

Warme club
De nieuwste aanwinst van De Treffers sprak op de voornoemde website lovende woorden over zijn nieuwe club. ,,De gesprekken met De Treffers zijn prima verlopen. Het voelt in alles als een hele warme club. De Treffers wil zo hoog mogelijk voetballen en ze doen alles om dit te bereiken. Ik ben ook ambitieus dus dat past prima. Daarnaast heeft de trainer een duidelijk plan met het team en de spelers. Dit spreekt me erg aan en ik ben dan ook van plan om mezelf op de kaart te zetten!”

 

 

Advertentie
Advertentie
Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

[whydonate_btn]

Meer over Eerste Divisie