Volg ons
Raymon van Emmerink

IJsselmeervogels

Van Emmerik vertrekt bij IJsselmeervogels

Van Emmerik vertrekt bij IJsselmeervogels

Raymon van Emmerik vertrekt aan het eind van dit seizoen bij IJsselmeervogels. De 37-jarige doelman gaat op zoek naar een club waar hij weer wekelijks in actie kan komen.

Lange carrière
Bij de Rooien fungeerde de routinier voornamelijk als reservedoelman. Van Emmerik kwam in 2014 naar de Westmaat, na eerder voor NVC Naarden, Ajax en Go Ahead Eagles te hebben gespeeld. Via het Duitse FC Kleve, NEC, AFC en De Dijk belandde de sluitpost in het vissersdorp.

Keeperstrio
Met Jaimy Schaap, Lammert Geert Heek en Jan van Willige heeft IJsselmeervogels voor volgend seizoen drie doelmannen onder contract staan. Het is nog niet bekend waar Van Emmerik volgend seizoen speelt.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over IJsselmeervogels