Volg ons
Raymon van Emmerink

Derde Divisie Zaterdag

Van Emmerik geroerd: “Dit kan mijn laatste wedstrijd zijn geweest”

Van Emmerik geroerd: “Dit kan mijn laatste wedstrijd zijn geweest”

Raymon van Emmerik keepte een sterke wedstrijd namens IJsselmeervogels tegen sc Heerenveen. Voor de ervaren doelman was het bovendien een speciaal duel: “Ik leefde er al heel lang naar toe en heb er vaak bij stil gestaan dat het wel eens mijn laatste wedstrijd kan zijn geweest.”

Been moeten amputeren

Van Emmerik is dit seizoen stand-in achter eerste doelman Jaimy Schaap bij de Rooien. Dat zorgde er ook voor dat de doelman besloot zich niet te laten vervangen, toen hij trekkebenend over het veld strompelde: “Ik heb het wel meerdere keren overwogen, zowel in de eerste helft als in de rust. Maar ze hadden mijn been moeten amputeren, wilde ik eraf gaan. Ik wilde gewoon heel graag deze wedstrijd uit spelen.”

Al aardig op leeftijd

“Ik weet immers niet wat mijn toekomst brengt. Ik ben al aardig op leeftijd en weet nog niet wat ik volgend seizoen doe, dus de kans is aanzienlijk dat dit in ieder geval de laatste keer was dat ik tegen zo’n grote profclub heb gespeeld.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag