vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan Emmerik geroerd: "Dit kan mijn laatste wedstrijd zijn geweest"

Van Emmerik geroerd: “Dit kan mijn laatste wedstrijd zijn geweest”

Raymon van Emmerik keepte een sterke wedstrijd namens IJsselmeervogels tegen sc Heerenveen. Voor de ervaren doelman was het bovendien een speciaal duel: “Ik leefde er al heel lang naar toe en heb er vaak bij stil gestaan dat het wel eens mijn laatste wedstrijd kan zijn geweest.”

Been moeten amputeren

Van Emmerik is dit seizoen stand-in achter eerste doelman Jaimy Schaap bij de Rooien. Dat zorgde er ook voor dat de doelman besloot zich niet te laten vervangen, toen hij trekkebenend over het veld strompelde: “Ik heb het wel meerdere keren overwogen, zowel in de eerste helft als in de rust. Maar ze hadden mijn been moeten amputeren, wilde ik eraf gaan. Ik wilde gewoon heel graag deze wedstrijd uit spelen.”

Al aardig op leeftijd

“Ik weet immers niet wat mijn toekomst brengt. Ik ben al aardig op leeftijd en weet nog niet wat ik volgend seizoen doe, dus de kans is aanzienlijk dat dit in ieder geval de laatste keer was dat ik tegen zo’n grote profclub heb gespeeld.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD