dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieVan Eeuwijk naar Quick Boys: 'Strijden om promotie naar de Tweede Divisie'

Van Eeuwijk naar Quick Boys: ‘Strijden om promotie naar de Tweede Divisie’

Martin van Eeuwijk heeft een nieuwe club gevonden na zijn gedwongen vertrek bij FC Lisse. De spelmaker bereikte vrijdag een akkoord met Quick Boys, meldt de club op de officiële website.

Grote aanhang
Op de voornoemde website van de club gaf de nieuwe aanwinst tekst en uitleg over zijn keuze om een contract te ondertekenen in Katwijk.  ,,Een paar jaar geleden ben ik al eens door Quick Boys benaderd. Maar tot een overgang is het nooit gekomen. Ik ben blij dat ik nu alsnog de stap kan maken, Quick Boys heeft ook een grote aanhang die hartstochtelijk meeleeft met het elftal. Dat spreekt mij heel erg aan. In onderlinge wedstrijden heb ik altijd van het enthousiasme van de fans kunnen genieten”, aldus Van Eeuwijk.

Schone lei
De speler wil naar zijn zeggen revanche nemen en hij is van mening dat dit mogelijk moet zijn bij zijn nieuwe club.  ,,Ik kan hier met een schone lei beginnen en zal mijn uiterste best doen om ver weg te blijven van negatieve incidenten. Met Quick Boys wil ik strijden om promotie naar de Tweede Divisie.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD