Volg ons
FC Lisse Martin van Eeuwijk

Derde Divisie Zaterdag

Van Eeuwijk: “Dan zijn wij kampioen”

Van Eeuwijk: “Dan zijn wij kampioen”

Martin van Eeuwijk sluit niet uit dat zijn team er dit seizoen met de titel vandoor gaat in de Derde Divisie. FC Lisse deed op zaterdag zeer goede zaken in de strijd om de eerste plek door met 0-2 te winnen op bezoek bij IJsselmeervogels. De twee ploegen hebben nu evenveel punten.

Kampioenschap

“Ik denk dat als wij drie keer winnen, zij hebben toch een tikje gehad, dat wij dan kampioen zijn”, vertelde Van Eeuwijk bij Omroep West. “We gaan de druk opvoeren. Volgende week wacht Sneek. We moeten gewoon drie punten pakken en dan zien we wel wat zij doen.” Van Eeuwijk heeft wel het idee dat FC Lisse het al eerder had moeten beslissen. “Als je hier wint en Scheveningen wint en vorige week Rijnsburg wint, dan had je dat eigenlijk al moeten zijn. Maar dat is gebeurd, we leven nog en op naar volgende week.”

Het complete interview met Martin van Eeuwijk

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag