Volg ons

GVVV

Van Eck weken aan de kant bij GVVV

Van Eck weken aan de kant bij GVVV

GVVV kan de komende wedstrijden niet beschikken over Martin van Eck. De aanvaller liep vorige week tijdens de training een gebroken middenvoetsbeentje op en is vier tot zes weken uitgeschakeld. Dat meldt de tweededivisionist op de eigen clubwebsite

Vijf goals

De rechtsbuiten vierde gisteren zijn dertigste verjaardag, maar miste een dag eerder de wedstrijd tegen Excelsior Maassluis (0-0). De speler scoorde dit seizoen tot nu toe vijf goals en miste slechts één wedstrijd. Zijn ploeg staat op de vijfde plaats in de Tweede Divisie.

Katwijk 

De sterkhouder in de voorhoede van de Veenendaalse vereniging mist door zijn blessure onder meer de wedstrijden tegen IJsselmeervogels, Katwijk en De Dijk. GVVV hoeft over twee weken tijdens het inhaalprogramma niet te spelen in competitieverband, waardoor voor Van Eck het aantal gemiste wedstrijden bij een spoedig herstel mogelijk beperkt blijft.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over GVVV