zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan Duinen na misser van de eeuw: 'Ik was al aan het...

Van Duinen na misser van de eeuw: ‘Ik was al aan het juichen’

Dennis van Duinen, speler van Harkemase Boys, had vermoedelijk niet voorzien dat hij wereldnieuws zou worden. Dat werd hij echter wel na een enorme misser in het duel met SV Capelle in de Derde Divisie zaterdag.

,,Ik was helemaal niet bezig met missen. Ik wilde de bal hoog binnenschieten en ik was eigenlijk al bezig met juichen. Maar de bal kwam op een polletje”, aldus de speler tegenover De Gelderlander. Onder meer Spaanse en Britse media hebben de video al opgepikt en spreken van ‘de misser van de eeuw’.

Over de doellijn

Van Duinen heeft wel geleerd van de situatie en heeft het filmpje teruggezien. ,,Eén keer. Meer dan genoeg. Ik probeer het grappige er maar van in te zien. De volgende keer loop ik met de bal over de doellijn en juich ik pas als ik zeker weet dat-ie zit.”

Bekijk het fragment hieronder.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD