Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Van Duinen (Harkemase Boys) na zege op Excelsior’31: ‘Ik denk dat wij de bovenliggende partij waren’

Van Duinen (Harkemase Boys) na zege op Excelsior’31: ‘Ik denk dat wij de bovenliggende partij waren’

Harkemase Boys wist zaterdag de ongeslagen status te behouden door een overwinning te boeken in Rijssen tegen Excelsior’31 (2-3). Dennis van Duinen, die verantwoordelijk was voor de fantastische openingstreffer, was van mening dat de zege op de promovendus meer dan terecht was. 

Drie punten
,,Ik denk dat wij over de gehele wedstrijd gezien de bovenliggende partij waren. We wisten veel kansen te creëren in de eerste helft, maar we maakten het onszelf moeilijk door deze niet af te maken. Excelsior’31 scoorde tot twee keer toe een aansluitingstreffer waardoor het voor ons lastiger werd en wij verder achteruit gingen voetballen. Uiteindelijk gaat het er om dat je de drie punten mee naar huis neemt en dat hebben wij gedaan”, aldus Van Duinen tegenover Voetbal247.

Sterke selectie
Harkemase Boys bezet na vijf gespeelde wedstrijden de tweede plaats in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal met dertien punten. DVS’33 is koploper vanwege een beter doelsaldo dan de vereniging uit Friesland. De vraag of deze prestaties vooraf al verwacht werden was lastig te beantwoorden voor de verdediger/middenvelder. ,,Wij zijn goed gestart met de competitie. Ik weet niet of ik nu echt had verwacht dat we zo goed zouden starten al wist ik wel dat we een sterke selectie hebben met talentvolle spelers. We voelen elkaar goed aan in het veld en weten wat wij aan elkaar hebben. Het begint met strijd leveren en dat achterin alles goed staat, dat hebben wij tot nu toe goed op orde. Ik hoop dat wij deze lijn door kunnen trekken en bovenin mee kunnen blijven draaien.”

Basisplaats
Van Duinen kon in de eerste twee wedstrijden van het seizoen niet rekenen op een basisplaats, maar wist zich terug te knokken in de startende formatie. ,,We hebben dit seizoen een nieuwe trainer en dat is natuurlijk altijd even wennen. In de eerste twee wedstrijden van de competitie koos hij er voor om mij niet op te stellen. Na twee invalbeurten kreeg ik mijn basisplaats weer terug en daar ben ik natuurlijk erg blij mee. Ik heb nu een rol gekregen op de nummer zes positie, net voor de verdediging. Ik moet daar de controle en de organisatie bewaken. Voor de rest ben ik ook best tevreden met mijn persoonlijke prestaties tot nu toe dit seizoen”, besloot Van Duinen zijn verhaal.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag