Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Van Duinen (Harkemase Boys) baalt van nederlaag tegen Noordwijk: ‘Wij waren de bovenliggende partij’

Van Duinen (Harkemase Boys) baalt van nederlaag tegen Noordwijk: ‘Wij waren de bovenliggende partij’

Harkemase Boys ging zaterdag strijdend ten onder tegen lijstaanvoerder Noordwijk (1-2). Dennis van Duinen, door zijn club na het duel uitgeroepen tot de man van de wedstrijd, was van mening dat Harkemase Boys minimaal één punt over had moeten houden aan de voornoemde confrontatie.

Betere ploeg
,,Het is wel zuur, maar tegen de koploper zit een nederlaag er altijd in. We twijfelden vooraf al of we moesten spelen met een 5-3-2 formatie of 4-3-3 en in goed overleg is er gekozen voor het laatste omdat je dan zelf meer kan voetballen. Ik vind dat wij de bovenliggende partij waren. Ik vond zelf dat wij de betere ploeg waren, we verdienden eigenlijk één of drie punten”, aldus Van Duinen tegenover Podium TV.

Discussie
Alles en iedereen bij Harkemase Boys was furieus toen de 1-2 van Nick van Staveren goedgekeurd werd door de dienstdoende scheidsrechter. ,,Ik heb het zelf niet gezien, maar ik vernam dat Joris Voest voor de speler stond die hem inkopte en die kreeg een duw in zijn rug waardoor hij uit balans raakte en het dus een overtreding was. De scheidsrechter zag het niet of die vond misschien dat het te min was om een overtreding te geven en dat was waar de discussie over ging.”

Uitverkiezing
Van Duinen werd zoals aangegeven door zijn club en de sponsoren uitgeroepen tot de man van de wedstrijd. ,,Persoonlijk is dat gewoon mooi, een mooi gebaar van de club en van de sponsoren hier, maar aan de wedstrijd veranderd dat natuurlijk helemaal niks. Nogmaals jammer dat we hier geen punten konden houden.”

Advertentie
Advertentie

Meer over Derde Divisie Zaterdag