maandag, 11 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan Diermen (IJsselmeervogels) baalt van puntendeling: 'Gezien het komende programma telde alleen...

Van Diermen (IJsselmeervogels) baalt van puntendeling: ‘Gezien het komende programma telde alleen de winst’

IJsselmeervogels slaagde er zaterdag niet in om op eigen veld drie punten te pakken in de topper tegen Kozakken Boys (0-0). Verdediger Kevin van Diermen maakte direct na de wedstrijd tegenover de camera van FOX Sports duidelijk dat hij teleurgesteld was in het resultaat omdat het mede vanwege het zware programma van de komende weken wenselijk was geweest dat de drie punten in Spakenburg gebleven waren.

Niet verliezen
Tijdens de wedstrijd leek het er vaak op dat de twee ploegen niet waren gestart om het duel winnend af te sluiten, maar om deze in ieder geval niet te verliezen.  ,,Voor ons zeker want in de beginfase begonnen wij niet goed aan de wedstrijd. Wij hadden veel moeite en Kozakken Boys had ook op 1-0 moeten komen. Daarna herpakten wij ons wel. Ik denk echt wel dat wij de intentie hadden om deze wedstrijd te winnen en ik denk dat wij op basis van de tweede helft hadden wij het verdiend om te winnen vandaag”, aldus Van Diermen tegenover de voornoemde Nederlandse sportzender.

Afgekeurde goal
Er waren niet veel kansrijke momenten voor beiden doelen. IJsselmeervogels kreeg alleen in de slotfase nog wel de kans om alsnog de drie punten te pakken. ,,We kregen geen hele grote kansen alleen dan op het einde van de wedstrijd. Een of twee kansen waarvan je normaal gesproken zegt dat ze er wel in gaan. De bal die Danny op de keeper schiet en de afgekeurde goal die twijfelachtig is. Het was wel een duwtje zoals ik zag vanuit mijn positie maar of het echt heel ernstig was dat is lastig. Gezien het komende programma telde eigenlijk alleen de winst. Het voelt alsof we twee punten verloren hebben.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD