zondag, januari 16, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan der Wissel redt punt voor DOVO: 'Ik wil die bal natuurlijk...

Van der Wissel redt punt voor DOVO: ‘Ik wil die bal natuurlijk gewoon voorgeven’

DOVO leek in Harderwijk tegen VVOG op weg naar een nederlaag in de eerste speelronde van de Derde Divisie. In de absolute slotfase wist invaller Pepijn van der Wissel alsnog op miraculeuze wijze een punt te redden voor de ploeg uit Veenendaal. Tegenover RTV Utrecht gaf hij na het duel direct toe dat hij met wat geluk de doelman van de tegenpartij wist te passeren.

Na het duel werd de debuterende Van der Wissel natuurlijk gevraagd of hij kon omschrijven hoe hij de bal vanuit een moeilijke hoek voorbij de keeper wist te werken. Antwoord daarop geven was moeilijk. ,Ik weet het niet, ik wil die bal natuurlijk gewoon voorgeven en hij valt heerlijk binnen. Eigenlijk moet ik gewoon doen of het de bedoeling was”, aldus de lachende doelpuntenmaker tegenover de regionale omroep.

DOVO wist een 3-0 achterstand om te buigen naar 3-3. Van der Wissel bleef tijdens de wedstrijd geloven dat een comeback van ploeg uit Veenendaal mogelijk was. , Terwijl ik op de bank zat voelde ik gewoon al een vuurtje ontbranden en ik zag gewoon dat het kon. Dan ga je er alles voor geven om dat te doen.’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS