vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieVan der Vlag zegt Be Quick 1887 af voor FC Emmen

Van der Vlag zegt Be Quick 1887 af voor FC Emmen

Peter van der Vlag verdedigt komend seizoen toch niet het doel van Be Quick 1887. De 39-jarige doelman had zijn ja-woord al gegeven aan de Derde Divisionist en poseerde zelfs al tijdens de fotodag eerder deze maand in het shirt van de Groningers, maar hij heeft alsnog besloten te tekenen bij FC Emmen.

Terugkeer
Afgelopen seizoen stond de routinier nog onder de lat bij Jong FC Groningen, uitkomend in de Derde Divisie zaterdag. Opvallend is bovendien dat Van der Vlag bij FC Emmen in principe wordt gehaald als reservedoelman. Drie seizoenen terug speelde hij ook al voor de club.

Fantastische tijd
,,Hoewel ik met enthousiasme mijn jawoord heb gegeven aan Be Quick, merkte ik dat het nu al kriebelde”, licht Van der Vlag zijn keuze toe op de clubsite van FC Emmen. ,,Overal zijn ploegen druk met de voorbereiding, en ik kreeg het gevoel dat ik daar gewoon bij moest zijn. Bij FC Emmen heb ik een fantastische tijd gehad en ik wist dat ze nog zochten naar een extra doelverdediger. Toen de contacten gelegd waren kwam al snel de vraag of we niet iets voor elkaar konden gaan betekenen. Het antwoord luidt: ja, dit gaan we doen!” Be Quick 1887 heeft nog niet gereageerd op de late afzegging van haar beoogde doelman.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD