Volg ons

Derde Divisie

Van der Vlag zegt Be Quick 1887 af voor FC Emmen

Van der Vlag zegt Be Quick 1887 af voor FC Emmen

Peter van der Vlag verdedigt komend seizoen toch niet het doel van Be Quick 1887. De 39-jarige doelman had zijn ja-woord al gegeven aan de Derde Divisionist en poseerde zelfs al tijdens de fotodag eerder deze maand in het shirt van de Groningers, maar hij heeft alsnog besloten te tekenen bij FC Emmen.

Terugkeer
Afgelopen seizoen stond de routinier nog onder de lat bij Jong FC Groningen, uitkomend in de Derde Divisie zaterdag. Opvallend is bovendien dat Van der Vlag bij FC Emmen in principe wordt gehaald als reservedoelman. Drie seizoenen terug speelde hij ook al voor de club.

Fantastische tijd
,,Hoewel ik met enthousiasme mijn jawoord heb gegeven aan Be Quick, merkte ik dat het nu al kriebelde”, licht Van der Vlag zijn keuze toe op de clubsite van FC Emmen. ,,Overal zijn ploegen druk met de voorbereiding, en ik kreeg het gevoel dat ik daar gewoon bij moest zijn. Bij FC Emmen heb ik een fantastische tijd gehad en ik wist dat ze nog zochten naar een extra doelverdediger. Toen de contacten gelegd waren kwam al snel de vraag of we niet iets voor elkaar konden gaan betekenen. Het antwoord luidt: ja, dit gaan we doen!” Be Quick 1887 heeft nog niet gereageerd op de late afzegging van haar beoogde doelman.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie