Volg ons

Eerste Divisie

Van der Venne: ‘Ongelooflijk zuur gevoel’

Van der Venne: ‘Ongelooflijk zuur gevoel’

Koploper Go Ahead Eagles leed een opvallende nederlaag in de eigen Adelaarshorst tegen TOP Oss. Voor Richard van der Venne was de nederlaag extra zuur als oud-speler van TOP Oss en Ossenaar.

,,Ik wil nooit verliezen. Vooral niet van Oss. Je komt er vandaan, maar ik wil gewoon die drie punten. Dat lukt dan niet en dan sta je hier met een ongelooflijk zuur gevoel”, vertelt Van der Venne in gesprek met RTV Oost. ,,Ze zijn heel degelijk en staan verdedigend heel goed. Zie daar maar eens doorheen te komen. Dan moet je heel geduldig zijn. De eerste helft ging dat bij vlagen aardig, maar de tweede helft deden we dat stukken minder. Het is lastig als er vijf tot zeven man van Oss in hun eigen zestien staat.”

Daar sloot Istvan Bakx, eveneens oud-speler van TOP Oss, zich bij aan in de Stentor: ,,Vorig jaar is de basis al gelegd. Toen speelden we al goed georganiseerd. Trainer Klaas Wels zet het goed neer. Dit jaar ze hebben veel ervaring en een aantal spelers dat van wanten weet. Het is heel moeilijk om de Osse muur te slechten.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie