donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieVan der Luer keert definitief niet meer terug bij Roda JC

Van der Luer keert definitief niet meer terug bij Roda JC

Eric van der Luer en Roda JC zijn sinds woensdag definitief niet meer aan elkaar verbonden. De club uit Kerkrade maakte via de officiële kanalen bekend dat in onderling overleg besloten was dat de voormalige speler en trainer niet meer terug zal keren binnen de vereniging. 

Arbitragezaak
Er waren al geruime tijd problemen tussen de twee partijen. Ruim een week geleden stonden Van der Luer en Roda JC, volgens Voetbal International, tegenover elkaar bij een arbitragezaak in Zeist. De oud-speler en voormalig trainer van de club eiste zijn baan in de jeugdopleiding van de club terug.  Enkele maanden daarvoor had de vereniging zijn contract opgezegd waar hij het echter niet mee eens was. Het wachten was op een uitspraak, maar woensdag maakte Roda JC al een einde aan het langslepende conflict.

Loopbaan
Van der Luer speelde tussen 1988 en 2002 in het eerste elftal van Roda JC en wist in deze periode ook het Nederlands elftal te halen. Hij speelde twee interlands. Verder kwam hij uit voor MVV, Alemannia Aachen, SV Meerssen en RKSV Groene Ster.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD