woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlClubsHHC HardenbergVan der Leij scoort winnende goals in topduels, ook tegen koploper Katwijk

Van der Leij scoort winnende goals in topduels, ook tegen koploper Katwijk

HHC Hardenberg moest de topper tegen koploper Katwijk winnen om bezit te nemen van de tweede plaats. Het duurde tot zeven minuten voor tijd eer dat Rob van der Leij de winnende goal binnenschoot.

Aan het begin van het seizoen moest Van der Leij nog wel eens vanaf de bank starten omdat ex-prof Jari Oosterwijk de voorkeur kreeg. Die is inmiddels al weer lang gestopt en Van der Leij is – zoals vanouds- weer belangrijk voor HHC. Hij zorgde eerder in het seizoen voor drie punten bij Koninklijke HFC en ook tegen Katwijk was het een goal die drie punten opleverde.

Het duel ging gelijk op. Katwijk startte met Hugo Botermans als rechtsbuiten en Tim Freriks op de bank. De gebleseerde back Bart Sinteur werd vervangen door middenvelder Dario van Breukelen. Voor rust raakte Jesper Drost het houtwerk en had Van der Leij zijn vizier niet op scherp staan.

 

Vlak voor tijd bereikte een pass van  Danny Bouws Van der Leij die de 1-0 scoorde. Daarna was het feest. De thuisclub had al op een surprise gerekend want een DJ stond al klaar om het feest in te luiden.

Katwijk leed de tweede nederlaag in 2022.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD