Volg ons
Rob van der Leij HHC Hardenberg

Tweede Divisie

Van der Leij: “Precies zoals tegenstanders telkens tegen ons scoren”

Van der Leij: “Precies zoals tegenstanders telkens tegen ons scoren”

Rob van der Leij is sinds hij terug is in de basis van HHC Hardenberg belangrijk. De spits scoorde tegen Katwijk in de 2-1-zege. Daardoor zijn de oranjehemden terug in de race voor lijfsbehoud. Hij zag een duidelijke ommekeer in het duel, zo vertelde de spits aan HHC TV.

Van der Leij scoorde voor de tweede keer in een week tijd, maar toch baalde hij na afloop van een grote misser op de 3-0. “Dan hadden we voor het eerst dit seizoen achterover kunnen leunen. Nu wordt het toch weer 2-1 en begint het toch weer in je hoofd te zitten.” De spits zag ook vooral hoe het nu een keer anders liep. “Op het moment dat zij wat sterker werden, maakten wij de 1-0. Dat gaf ons veel lucht. Eigenlijk was dat precies zoals de tegenstander telkens tegen ons scoorde.”

Bekijk het volledige interview met Rob van der Leij

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie