Volg ons
Rob vn der Leij HHC Hardenberg

Tweede Divisie

Van der Leij: ‘Met deze strijd en passie gaan we het redden’

Van der Leij: ‘Met deze strijd en passie gaan we het redden’

HHC-spits Rob van der Leij kreeg tegen Jong AZ het vertrouwen en beloonde dat met een doelpunt. De aanvaller proeft vertrouwen bij de Hardenbergers in de strijd tegen degradatie.

Betere ploeg dan die andere teams

De afgelopen weken lijkt HHC op de goede weg. “We hebben veel vertrouwen. Aan het eind van het seizoen treffen we de ploegen met wie we strijden tegen degradatie. Als we deze strijd en passie kunnen blijven geven dan gaan we die wedstrijden winnen, want we hebben een betere ploeg dan die andere teams”, stelde hij tegenover TweedeDivisie.org na de 1-1 remise bij Jong AZ.

Daar ben ik niet specifiek de spits voor

De spits hoopt dat zijn treffer bovendien het begin is van een reeks: “Ik ben blij dat ik weer een doelpunt heb gemaakt. Hopelijk volgen er nu weer meer, want zo was het vorig seizoen ook. Toen duurde het ook even maar daarna was het elke wedstrijd raak. Dit voelt persoonlijk heel goed. Het was als vanouds, zoals voor m’n blessure.” Van der Leij is blij met de komst van Junior Albertus van FC Emmen: “Zo kunnen we elkaar afwisselen, want deze wedstrijden kosten veel kracht.” Over zijn moeizame periode eind 2016 stelt hij: “Nadat ik was herstel van mijn blessure speelden we veel op eigen helft. Dan ben ik verder van het doel af en spelen we meer op de counter, waar ik misschien niet specifiek de spits voor ben.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie