vrijdag, 1 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesTweede Divisie'Van der Leij ging naar de grond als een stervende zwaan'

‘Van der Leij ging naar de grond als een stervende zwaan’

GVVV hield gemengde gevoelens over aan het duel met HHC. De Veenendaalers verspeelden een 2-0 voorsprong, maar hadden na de 2-2 ook zomaar kunnen verliezen. Coach Niek Oosterlee wist dan ook niet of zijn club een punt had gewonnen of twee verloren.

Gevoelskwestie
,,Ik denk dat het een gevoelskwestie is, voor ieder mens anders. Roy Terschegget zei dat we er twee hebben verloren, maar mensen op de tribune kunnen wellicht zeggen dat we er één hebben gewonnen. Ik laat dat in het midden. We hebben 30 punten uit 16 wedstrijden, we staan in de top van de Tweede Divisie”, stelt hij op de website van GVVV.

Stervende zwaan
Over het scoreverloop stelde de Alphense oefenmeester: ,,De 1-0 van Soufiane Laghmouchi kwam out of the blue. Daarvoor hadden we nog niets laten zien. Na de 2-0 van Jeremy de Graaf waren de kansen rijp voor ons en hadden we 3-0 moeten maken. Maar in plaats daarvan krijgen zij een makkelijk gegeven strafschop toebedeeld. Ik ben naast Rob van der Leij gaan lopen in de rust. Hij is rond de 1 meter 90 lang en weegt ook wel 80 kilo, maar ging naar de grond als een stervende zwaan.”

Overleven
,,Bij de 2-2 gaan we zelf de fout in. Als we ‘m beter wegwerken, dan valt de goal niet. Die kwam niet voort uit een goede combinatie van HHC. Het was daarna overleven. Dan moet je geluk hebben dat de bal goed valt voorin, maar dat lukte ons niet meer. Het was tegenhouden, al was HHC beducht op uitbraken van Jeremy en Soufiane.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD