zaterdag, januari 28, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieVan der Laan positief verrast door 'TEC-je'

Van der Laan positief verrast door ‘TEC-je’

TEC verraste op de eerste speeldag van de Tweede Divisie Kozakken Boys. De promovendus speelde slim, effectief en toonde zich strijdbaar tot het einde. Tot tevredenheid van coach Arjan van der Laan.

,,De jongens hebben enorm gestreden en ik ben heel blij met dit resultaat als je als ‘TEC-je’ zijnde op bezoek gaat bij Kozakken Boys”, stelde Van der Laan na afloop tegenover Voetbal247.nl. ,,Hier kunnen we mee verder.”

Doelman Jan Schimmel vertolkte een hoofdrol en verrichtte enkele belangrijke reddingen. ,,Vooraf reken je op een lastige wedstrijd, mede door de vele nieuwe gezichten bij ons. Kozakken Boys kwam echter ook goed voor de dag, maar wat ik van ons gezien heb vond ik ook sterk. Zelf pakte ik een paar lekkere ballen. Waar dit ons uiteindelijk gaat brengen is nu nog lastig te zeggen, dat kunnen we misschien na een wedstrijd of vijf een beetje inschatten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD