maandag, oktober 18, 2021
HomeCompetitiesHoofdklasseVan der Laan maakt 'rentree' in shirt van Juliana'31 en scoort hattrick

Van der Laan maakt ‘rentree’ in shirt van Juliana’31 en scoort hattrick

Juliana’31 won donderdagavond een oefenwedstrijd van het in de eerste klasse uitkomende De Bataven (4-1). Opvallende verschijning in het shirt van de winnende formatie was Jordie van der Laan, de clubloze spits die op zoek is naar een nieuwe vereniging, was goed voor drie doelpunten, zo was te lezen in De Gelderlander.

De aanvaller was in het seizoen 2015/2016 ook al actief voor de hoofdklasser en speelde vervolgens voor onder andere JVC Cuijk, FC Lienden, DOVO, Kozakken Boys, ASWH en Telstar. Het feit dat Van der Laan donderdag weer te zien was in het shirt van Juliana’31 wil niet zeggen dat hij in de nabije toekomst er ook officiële wedstrijden zal spelen. De spits heeft momenteel geen club, maar hoopt op een voetbalavontuur in het buitenland.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD