dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCVan der Heijden naar Almere City, Helmond Sport haalt doelman Watt terug

Van der Heijden naar Almere City, Helmond Sport haalt doelman Watt terug

Jamie Watt keert terug bij Helmond Sport. De 23-jarige doelman tekent een contract voor twee seizoenen op De Braak en stond vorig seizoen nog onder contract bij PSV. Ondertussen heeft Almere City FC zich versterkt met Dennis van der Heijden.

Twee gesprekken

Van der Heijden over van ADO Den Haag en tekent in Almere een contract voor één seizoen met de optie voor nog een jaar. De jeugdinternational is in zijn nopjes met de overstap: ,,Ik ben heel blij om bij Almere City te gaan voetballen. Dit is voor mij de juiste plek om een mooi jaar te beleven”, vertelt Van der Heijden op de clubsite van de Almeerders. ,,Ik heb twee gesprekken gehad met trainer Jack de Gier en daar sprak veel vertrouwen uit. Dat kan mijn prestaties alleen maar ten goede komen. Ik zou tevreden zijn wanneer we met deze club een periodetitel winnen of bij de bovenste ploegen in de Jupiler League eindigen.”

Jong en talentvol
,,Met Dennis voegen we een extra spits aan onze selectie toe”, reageert trainer Jack de Gier op zijn beurt. ,,Het is een jonge en talentvolle speler, die een doelpunt kan maken. Het type voetballer waar we naar op zoek waren.” Eerder contracteerde City FC al Ezra Walian en Kevin Brands.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD