donderdag, 29 februari 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan der Heide: "Typisch zo'n dag dat het net niet lukt"

Van der Heide: “Typisch zo’n dag dat het net niet lukt”

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd om de titelstrijd in de Derde Divisie Zaterdag al te beslissen. Een gat van drie punten had kunnen oplopen tot zes, maar door de nederlaag tegen FC Lisse – de tweede van het seizoen tegen de geelhemden – staan beide ploegen weer gelijk.

Dat is voetbal

“Jammer, maar dat is voetbal”, meende trainer Sandor van der Heide tegenover De Gooi- en Eemlander. “Het was typisch zo’n dag dat het allemaal net niet lukte bij ons. Twee grote kansen missen, foutje achterin, goal. Nog een foutje, weer een goal. Bal binnenkant paal, twee inzetten van ons van de doellijn gehaald.”

Drie keer winnen

“Dan red je het niet, maar ik maak me echt geen grote zorgen. Het zal vermoedelijk tot de laatste ronde spannend blijven. Drie keer winnen en je bent toch gewoon kampioen. Al besef ik dat het niet eenvoudig zal zijn. Maar ook Lisse wint niet zomaar z’n laatste drie wedstrijden.” IJsselmeervogels heeft het betere doelsaldo en heeft daardoor de titelstrijd nog in eigen hand. Er wachten nog duels tegen de beloften van FC Groningen, FC Volendam en een bezoek aan Quick Boys.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD