Volg ons
Sandor van der Heide IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Van der Heide: “Typisch zo’n dag dat het net niet lukt”

Van der Heide: “Typisch zo’n dag dat het net niet lukt”

IJsselmeervogels is er niet in geslaagd om de titelstrijd in de Derde Divisie Zaterdag al te beslissen. Een gat van drie punten had kunnen oplopen tot zes, maar door de nederlaag tegen FC Lisse – de tweede van het seizoen tegen de geelhemden – staan beide ploegen weer gelijk.

Dat is voetbal

“Jammer, maar dat is voetbal”, meende trainer Sandor van der Heide tegenover De Gooi- en Eemlander. “Het was typisch zo’n dag dat het allemaal net niet lukte bij ons. Twee grote kansen missen, foutje achterin, goal. Nog een foutje, weer een goal. Bal binnenkant paal, twee inzetten van ons van de doellijn gehaald.”

Drie keer winnen

“Dan red je het niet, maar ik maak me echt geen grote zorgen. Het zal vermoedelijk tot de laatste ronde spannend blijven. Drie keer winnen en je bent toch gewoon kampioen. Al besef ik dat het niet eenvoudig zal zijn. Maar ook Lisse wint niet zomaar z’n laatste drie wedstrijden.” IJsselmeervogels heeft het betere doelsaldo en heeft daardoor de titelstrijd nog in eigen hand. Er wachten nog duels tegen de beloften van FC Groningen, FC Volendam en een bezoek aan Quick Boys.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag