zaterdag, 15 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan der Heide tevreden: "Dan ben je als team goed op weg"

Van der Heide tevreden: “Dan ben je als team goed op weg”

IJsselmeervogels kende zaterdagmiddag geen enkel probleem met ONS Sneek, voor eigen publiek werd het liefst 6-0. Trainer Sandor van der Heide kon tegenover IJsselmeervogels TV uiteraard niet anders dan tevreden zijn over de wijze waarop zijn voormalige club aan de kant werd gezet.

IJsselmeervogels als team goed op weg

Gevraagd naar minpunten in het duel had de oefenmeester er wel één gezien. “Vooral de eerste tien minuten vond ik wat plichtmatig. Maar goed, daarna gingen we wel veel meer druk vooruit zetten. Toen probeerde ONS wat te voetballen, maar dat was wel echt risicovol. Vooral na de 1-0 vond ik dat ze iets te veel risico namen. Vanaf de 1-0 waren wij eigenlijk oppermatig en zijn we niet in de problemen geweest.”

Het viel de trainer vooral op dat de spelers elkaar ook doelpuntjes gunden en dat vindt Van der Heide een goed gegeven. “Hoe de goals ontstaan. Je merkt gewoon dat ze het elkaar gunnen. Op het moment dat je elkaar goals gunt en niet voor jezelf gaat, maar ook voor je maatje. Dan ben je als team wel goed op weg.” De achterstand op koploper FC Lisse werd verkleind tot één punt en volgende week gaan de Vogels op bezoek op Ter Specke.

Bekijk het volledige interview met Sandor van der Heide

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD