Volg ons
Sandor van der Heide IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Van der Heide tevreden: “Dan ben je als team goed op weg”

Van der Heide tevreden: “Dan ben je als team goed op weg”

IJsselmeervogels kende zaterdagmiddag geen enkel probleem met ONS Sneek, voor eigen publiek werd het liefst 6-0. Trainer Sandor van der Heide kon tegenover IJsselmeervogels TV uiteraard niet anders dan tevreden zijn over de wijze waarop zijn voormalige club aan de kant werd gezet.

IJsselmeervogels als team goed op weg

Gevraagd naar minpunten in het duel had de oefenmeester er wel één gezien. “Vooral de eerste tien minuten vond ik wat plichtmatig. Maar goed, daarna gingen we wel veel meer druk vooruit zetten. Toen probeerde ONS wat te voetballen, maar dat was wel echt risicovol. Vooral na de 1-0 vond ik dat ze iets te veel risico namen. Vanaf de 1-0 waren wij eigenlijk oppermatig en zijn we niet in de problemen geweest.”

Het viel de trainer vooral op dat de spelers elkaar ook doelpuntjes gunden en dat vindt Van der Heide een goed gegeven. “Hoe de goals ontstaan. Je merkt gewoon dat ze het elkaar gunnen. Op het moment dat je elkaar goals gunt en niet voor jezelf gaat, maar ook voor je maatje. Dan ben je als team wel goed op weg.” De achterstand op koploper FC Lisse werd verkleind tot één punt en volgende week gaan de Vogels op bezoek op Ter Specke.

Bekijk het volledige interview met Sandor van der Heide

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag