donderdag, 29 februari 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan der Heide kiezelhard: "Absoluut schandalig en een martelgang"

Van der Heide kiezelhard: “Absoluut schandalig en een martelgang”

Sandor van der Heide was not amused over de manier waarop IJsselmeervogels op zaterdag speelde in de wedstrijd tegen Jong Almere City. Op het nippertje werd er één punt veilig gesteld door Berry Powel, maar het spel van de club was niet om over naar huis te schrijven. “Ik vond het absoluut schandalig en een martelgang. Iedereen stond op drie meter te dekken, werden voorbij gelopen en lieten het eigenlijk maar gebeuren. We moeten maar weer eens beginnen met snoeihard werken, want als we zo blijven spelen moet je al blij zijn dat je in het linkerrijtje gaat eindigen.”

IJsselmeervogels koploper

Ondanks dat het spel van IJsselmeervogels dramatisch was, is de ploeg van Van der Heide wel de nieuwe koploper na de puntendeling tegen Jong Almere City. Over een kampioenschap wil de oefenmeester echter niets weten, vertelde hij aan RTV Utrecht. “Op deze manier wil ik het woord kampioenschap niet eens in mijn mond nemen. En ik wil het eigenlijk van niemand horen op deze manier. Als je op zo’n manier voetbalt, dan hoef je daar helemaal niet aan te denken. We moeten heel blij zijn met een punt en vanaf nu, vanaf volgende week, hebben we een mooie uitdaging en een mooi potje. Kijken wie uiteindelijk daar de sterkste is. Het woordje kampioenschap gaan we even niet meer gebruiken”, aldus Van der Heide, die het volgende week met zijn team opneemt tegen Rijnsburgse Boys.

Powel en Schaap besproken

Van der Heide sprak zich ook uit over Berry Powel, die goed was voor de twee goals tegen Jong Almere City. “Voor de rest heeft hij eigenlijk niet goed gespeeld, maar hij schiet er twee binnen. Daar ben ik heel erg blij mee”, vervolgde de oefenmeester, die vooral blij was met doelman Jaimy Schaap in zijn elftal. “Ik ben blij dat we Jaimy hadden, want die heeft ons er doorheen gesleept.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD