zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan der Heide en IJsselmeervogels genieten van schouderklopjes

Van der Heide en IJsselmeervogels genieten van schouderklopjes

Het loopt bij IJsselmeervogels momenteel als een trein. Afgelopen zaterdag won de ploeg van trainer Sandor van der Heide voor de negende keer op een rij. Dit keer was DVS’33 het slachtoffer. Het werd 1-6 en Van der Heide genoot bij vlagen van zijn team.

Van der Heide wil genieten van schouderklopjes

Na een wat moeizame start in de Derde Divisie Zaterdag heeft Van der Heide zijn ploeg op de rails gekregen. IJsselmeervogels is inmiddels opgerukt naar de tweede plaats. De goede resultaten zorgen ook voor veel complimenten voor de Rooien en daar wil Van der Heide van genieten. “Als het slecht gaat kunnen we tot aan onze enkels worden afgezaagd en dat voelt niet zo lekker. Die schouderklopjes voelen lekker. Dat moeten we zo lang mogelijk proberen vast te houden”, gaf de coach aan in gesprek met RTV Utrecht. “Daar genieten we nu even van en maandag gaat de focus weer op de volgende wedstrijd, want we hebben een doel.”

Onder de indruk van IJsselmeervogels

IJsselmeervogels kwam in Ermelo razendsnel op voorsprong via Öktay Öztürk, maar zakte daarna weg. DVS’33 kwam langszij. Via twee treffers van Mike van de Laar ging IJsselmeervogels toch met een voorsprong rusten. In het tweede bedrijf kwamen de bezoekers niet meer in de problemen en werd er een ruime zege geboekt. Van der Heide genoot van zijn ploeg. “Ik vond ons in de tweede helft echt heel erg goed. We waren heel volwassen, heel goed in de duels, heel veel druk naar voren, heel goed aan de bal.”

De negende zege op rij zorgt dat IJsselmeervogels is uitgegroeid tot een ploeg om rekening mee te houden. Van der Heide is zich er van bewust dat zijn team niet onoverwinnelijk is. “Op dit moment hebben we negen keer gewonnen, maar we hebben eerder verloren van ODIN en van ASWH. Er zijn dus wel ploegen die ons kunnen stoppen. Lisse doet het ook goed, dus dat zal ook goed in elkaar zitten. Lisse krijgen we over twee weken, maar eerst maar eens naar mijn oude clubje ONS.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD