maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan der Heide: "Dus steek je er nog niet met kop en...

Van der Heide: “Dus steek je er nog niet met kop en schouders bovenuit”

IJsselmeervogels heeft de kans laten liggen om de koppositie over te nemen van FC Lisse. Tegen Capelle lieten de Rooien ontzettend veel kansen onbenut, waardoor het bij 1-1 bleef. Trainer Sandor van der Heide had dan ook weinig moeite om het probleem aan te stippen.

Trekker gaan overhalen

“We krijgen veel kansen, maar scoren uit een moment dat eigenlijk geen kans was. Het was een pure scrimmage. Het gelijkspel is niet terecht, dat doet er uiteindelijk alleen niet toe bij het voetbal. Je moet de trekker wel gaan overhalen. Jongens doet het niet bewust om kansen te missen, we creëren er veel alleen maken ze niet af. Uiteindelijk ben je dan nog niet goed om er in de Derde Divisie met kop en schouders bovenuit te steken”, concludeerde de Fries tegenover RTV Utrecht.

Half uur slaapverwekkend

“Op het eerste half uur na, dat was slaapverwekkend met name in de omschakeling, was ons spel steeds beter. In de laatste twintig minuten zie je wel dat het te gehaast werd. De lange bal werd verkozen in plaats van gewoon over de zijkanten te blijven spelen. Daarvoor had het alleen al beslist moeten zijn.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD