Volg ons
Sandor van der Heide IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Van der Heide: “Dus steek je er nog niet met kop en schouders bovenuit”

Van der Heide: “Dus steek je er nog niet met kop en schouders bovenuit”

IJsselmeervogels heeft de kans laten liggen om de koppositie over te nemen van FC Lisse. Tegen Capelle lieten de Rooien ontzettend veel kansen onbenut, waardoor het bij 1-1 bleef. Trainer Sandor van der Heide had dan ook weinig moeite om het probleem aan te stippen.

Trekker gaan overhalen

“We krijgen veel kansen, maar scoren uit een moment dat eigenlijk geen kans was. Het was een pure scrimmage. Het gelijkspel is niet terecht, dat doet er uiteindelijk alleen niet toe bij het voetbal. Je moet de trekker wel gaan overhalen. Jongens doet het niet bewust om kansen te missen, we creëren er veel alleen maken ze niet af. Uiteindelijk ben je dan nog niet goed om er in de Derde Divisie met kop en schouders bovenuit te steken”, concludeerde de Fries tegenover RTV Utrecht.

Half uur slaapverwekkend

“Op het eerste half uur na, dat was slaapverwekkend met name in de omschakeling, was ons spel steeds beter. In de laatste twintig minuten zie je wel dat het te gehaast werd. De lange bal werd verkozen in plaats van gewoon over de zijkanten te blijven spelen. Daarvoor had het alleen al beslist moeten zijn.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag