zondag, 21 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan der Heide: "Druk ligt bij FC Lisse"

Van der Heide: “Druk ligt bij FC Lisse”

Één uitgeschakeld, nog één te gaan. IJsselmeervogels rekende in het onderlinge treffen af met Scheveningen en wacht volgende week de confrontatie met de enig overgebleven concurrent voor het kampioenschap: FC Lisse. Trainer Sandor van der Heide is duidelijk: “De druk ligt bij Lisse. Wij staan drie punten voor en hebben een beter doelsaldo, dus Lisse zal hier moeten winnen.”

Goud in handen

De Friese oefenmeester heeft veel vertrouwen in zijn ploeg: “Ik houd de jongens voor: we hebben het goud nu in handen, dat mogen we niet meer weggeven. Op zo’n moment moet je er dan ook alles aan doen om het vast te houden.”

Trokken een muur op

Van der Heide zag hoe Scheveningen ervoor koos om ver in te zakken: “Ze verdedigden met elf man en trokken een muur op die vooral aan het tegenhouden was. In de eerste helft hebben we door veel van kant te wisselen de basis gelegd om ze stuk te spelen. Na de 1-0 zag je dat hun organisatie al minder werd, al moet ik eerlijk zeggen dat we in het begin ook achter hadden kunnen komen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD